våra tjänster att söka

Digital Visual Designer

Digital Visual Designer

Vi på Hafa Bathroom Group har sålt badrum sedan 1962, faktum är att vi 1966 tillverkade marknadens första badrumsskåp i teak. En lansering som gjorde succé och oss till marknadsledare inom badrumsmöbler! Idag kan du få tag på ett badrum från oss i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum. Med målsättningen att vara bäst på badrum och ha branschens bästa digitala plattform, jobbar vi långsiktigt med design, kvalitet och att ständigt utveckla nya produkter som håller över tid. Tillsammans med vårt team av designers, produktutvecklare och våra tre varumärken Hafa, Noro och Westerbergs, levererar vi ett helt unikt kunderbjudande med stora möjligheter och högsta möjliga flexibilitet. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en lika kreativ som strukturerad Digital Visual Designer som delar vår drivkraft att ständigt utvecklas. Känner du dig träffad? Välkommen på en kaffe hos Halmstads bästa arbetsgivare!

Som Digital Visual Designer

Som vår nästa efterlängtade kollega kommer du att få syssla med det du gör bäst, nämligen kreativt skapande i form av design och kommunikation för våra tre varumärken. Här väntar uppgifter som att formge och utveckla våra digitala plattformar, layout och tryckproduktion av marknads-och säljmaterial och att skriva klickvänliga SEO-texter. Med ditt intresse för snygga digitala lösningar och ditt öga för helheten, kommer du att ge liv till våra varumärken. Och bli en del av vårt sammanflätade team som tillsammans jobbar för att driva utvecklingen av vår digitala kommunikation framåt. Visst låter detta som en utmaning du bara inte kan tacka nej till? Vi trodde väl det. Kom över till oss och snacka badrumsinredning och UX-design!

Vi söker dig som…

…är en fena på att skapa användarvänlighet och kommunikation optimerad för webb. Du är, med andra ord, vass på det digitala språket och att skapa snygga grafiska lösningar. Kreativt kaos är inte din grej, du trivs bäst när du kan strukturera upp dina arbetsuppgifter efter satta processer och kombinera operativt arbete med dina kreativa idéer. Med din tidigare erfarenhet av digital marknadsföring, bollar du tryggt och vant flera projekt samtidigt och uppskattar gemenskapen i tvärfunktionella team. För hos oss kommer du aldrig bli lämnad ensam i ett projekt – det är tillsammans som vi lyckas leverera branschens bästa digitala plattform! Därtill tror vi att är du en flexibel och driven person som är redo för en ny utmaning och att utvecklas tillsammans med oss.

Våra önskemål till dig:

  • Du har tidigare jobbat i CMS-system, gärna Litium.
  • Du har erfarenhet av UX-och UI-design
  • Du hanterar InDesign, Illustrator och Photoshop med en proffsig självsäkerhet
  • Din engelska är lika flytande som din svenska

Varför Hafa Bathroom Group?

På Hafa Bathroom Group strävar vi inte enbart efter att vara bäst på badrum, utan även efter att vara den bästa arbetsgivaren i Halmstad. På Svarvaregatan 5 möts du varje dag av ett sammansvetsat team med hög entreprenörsanda och med målet att bli bäst på det vi gör. Samtidigt som vi har roligt tillsammans, såklart! För oss är det viktigt att alla våra kollegor känner sig inkluderade, därför satsar vi på vårt ledarskap och vårt medarbetarskap. Det gör vi genom att involvera alla våra kollegor i gemensamma aktiviteter och i vår verksamhetsutveckling. Med spetskompetenser inom flera affärsområden, förenar vi våra kunskaper och erfarenheter för att skapa det starka lag som definierar oss. Redo att bli en del av oss på Hafa Bathroom Group och ta våra digitala plattformar till nya höjder? Här väntar ett starkt lagarbete, roliga AW:s och flera utvecklingsmöjligheter på just dig!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Halmstad
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-05-03
ANSÖKAN: Digital Visual Designer till Hafa Bathroom Group // Halmstad - Oddwork

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Välkommen med din ansökan här:

Digital Visual Designer till Hafa Bathroom Group // Halmstad - Oddwork