Om Hafa Bathroom Group AB

Hafa Bathroom Group AB

Hafa Bathroom Group AB historia går tillbaks till 1962 när två möbelsnickerier i Halmstad och Falkenberg slogs ihop och bildade Hafa. Idag är vi Sveriges största privatägda badrumsföretag och går till marknaden genom tre varumärken - Hafa, Noro och Westerbergs. Hafa Bathroom Group omsätter idag ca 350 miljoner SEK och har runt 100 anställda. Företaget är verksamt i samtliga nordiska länder och Baltikum. VD för Hafa Bathroom Group är Anders Hofstedt.

Med ett lag och tre varumärken har vi ett helt unikt kunderbjudande med stora möjligheter och högsta möjliga flexibilitet. Vi har en uttalad ambition om att vara det mest kundorienterade badrumsföretaget vilket präglar vår kultur och varje enskild medarbetare. Hafa Bathroom Groups vision är att ha branschens bästa digitala plattform som effektiviserar processer, skapar affärsmöjligheter och mervärde för såväl kunder som intressenter. Vi firar när våra kunder lyckas och möjligheten att ständigt förbättras är vad som driver oss.

Hafa Bathroom Group arbetar för att bli Halmstad bästa arbetsgivare och här möts du varje dag av ett starkt lag med hög entreprenörsanda med mål att bli bäst på det vi gör.