Om Hafa Brand Group AB

Hafa Brand Group AB

Hafa Brand Group AB's historia går tillbaks till 1962 när två möbelsnickerier i Halmstad och Falkenberg slogs ihop och bildade Hafa. Idag är vi ett av Sveriges största badrumsföretag och går till marknaden genom tre varumärken - Hafa, Noro och Westerbergs. Hafa Brand Group omsätter idag ca 350 miljoner SEK och har runt 90 anställda. Företaget är verksamt i samtliga nordiska länder och Baltikum. VD för Hafa Bathroom Group är Anders Hofstedt.

Med ett lag och tre varumärken har vi ett helt unikt kunderbjudande med stora möjligheter och högsta möjliga flexibilitet. Vi har en uttalad ambition om att vara det mest kundorienterade badrumsföretaget vilket präglar vår kultur och varje enskild medarbetare. Hafa Brand Groups vision är att ha branschens bästa digitala plattform som effektiviserar processer, skapar affärsmöjligheter och mervärde för såväl kunder som intressenter. Vi firar när våra kunder lyckas och möjligheten att ständigt förbättras är vad som driver oss.

Hafa Brand Group arbetar för att bli Halmstads bästa arbetsgivare och här möts du varje dag av ett starkt lag med hög entreprenörsanda med mål att bli bäst på det vi gör.