Vår kvalitet

Hafa Bathroom Groups målsättning har redan från början varit väldigt tydlig, vi vill vara bäst på badrum, hela badrum. Därför arbetar vi ständigt och utvecklar ett badrums- sortiment som ska fungera i hela badrummet och i både nya som gamla hem. Tillsammans med designers och produktutvecklare, som ser det som sin stora utmaning att förena de snyggaste formerna med de smartaste funktionerna jobbar vi långsiktigt med kvalitet, säkerhet och utvecklar ständigt nya produkter.

 

Quality

På Hafa Bathroom Group AB jobbar vi med två välkända varumärken, Hafa och Westerbergs. Det ger oss nästan 50 års erfarenhet i badrumsbranchen. Tillsammans med våra designers och produktutvecklare jobbar vi hela tiden långsiktigt med att skapa framtidens badrum och med en kvalité som vi sätter vårt namn på.

Egen produktion i Sverige

Alla massagebadkar designas, utvecklas och tillverkas i vår 10 000 m2 stora fabrik i Skene. Vi utsätter våra massagebadkar för många tester innan vi sätter vår stämpel på och skickar vidare dem till våra kunder.

Porslin med Easy Clean™

Genom att lägga till en extra glasering före första bränningen – Easy Clean™– har vi gett porslinet en rad nya positiva egenskaper. Den extra glaseringen täpper igen porerna i keramiken, vilket gör att ytan blir extremt slät och förhindrar att vätska, smuts och kalk tränger in i porslinet.

Westerbergs silent system, originalet

Silent system – ett miljövänligt massagesystem som ger tystare ljud, kraftigare tryck och effektivare massage.

Säker Vatteninstallation

Vi har ett avtal och samarbetar med Säker Vatteninstallation. Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för bl.a. vattenskador. Vi följer Branschregler för säker Vatteninstallation.

Efterköp

Du kan alltid lita på att du gör ett säkert köp när du väljer en kvalitetsprodukt från Hafa Bathroom Group. Och för din trygghets skull har vi självklart ett rikstäckande servicenät. Tänk också på att alltid anlita behörig elektriker och VSS-montör för installation. Annars gäller inte garantin.