collage badrumsinredning

Våra varumärken

I Hafa Brand Group AB ingår tre badrumsvarumärken; Hafa Noro och Westerbergs.

Hafa - In i framtiden

Med våra badrumsmöbler Hafa Edge och Shape samt vår duschserie, IglooPro™, har vi flyttat fram gränsen för unik design, banbrytande teknik och kvalitetsuttryck i badrumsbranschen. Nu tar vi ytterligare steg och lanserar flera nya modeller av blandare och handdukstorkar med modern design och med olika smarta energisparande funktioner, perfekt formgivna för att passa våra badrumsmöbler.

Hafa har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för hela badrummet. Ambitionen är att du alltid skall hitta ditt perfekta badrum hos oss

Läs mer om Hafa

Noro - En enklare väg till badrumslyx

Noro bildades 2007 av David Norell, Hasse Backman och Stellan Johansson och i januari 2017 införlivades Noro i Hafa Bathroom Group. Vår designfilosofi bygger på nordiska traditioner med kvalitet som håller vad det lovar. Oavsett vilken stil du föredrar ligger strävan i att vi skall kunna erbjuda något för alla.

Vi vill att kunder som kommer i kontakt med Noro ska känna att de funnit lösningen och genvägen till ett bra badrum, en enklare väg till badrumslyx. Ett badrum som snabbt och enkelt levererar kvalitet och funktion samt att du som kund känner att du gjort en god affär.

Läs mer om Noro

Westerbergs - Experter på badkar, massagebadkar och spabad.

Efter 40 år på marknaden vet vi vad som gäller för att möta högt ställda krav på bad och möbler i badrummet. Vi väljer alltid med omsorg, material och komponenter av högsta kvalitet. Alla detaljer är noga utvalda för bästa känsla när du använder ditt badrum.

Westerbergs produktutveckling är en ständig strävan framåt för att ta fram produkter som ger den rätta känslan både för dig och för vår omgivning över tid. Våra designers strävar efter att ligga i framkant gällande form, funktion och teknik. Det stilrena formspråket som präglar Westerbergs kombineras med en optimering av användarensergonomi och totalupplevelse

Våra möbler, badkar och spabad säljs via fackhandeln där kunskapen om våra produkter är oerhört hög.
Välkommen till Westerbergs - det svenska originalet

Läs mer om westerbergs