Våra varumärken

I Hafa Bathroom Group AB ingår tre badrumsvarumärken, Hafa, Westerbergs och Noro.

Hafa - In i framtiden. Med våra badrumsmöbler Hafa Edge och Go samt vår nya duschserie, IglooPro™, har vi flyttat fram gränsen för unik design, banbrytande teknik och kvalitetsuttryck i badrumsbranschen. Nu presenterar vi nästa generation av badrums-möbler, Hafa Shape och Nya Hafa Sun, och fortsätter vår resa framåt. Fina färger, ny lådinredning men framför allt ny teknik.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för hela badrummet. Ambitionen är att du alltid skall hitta ditt perfekta badrum hos oss – oavsett var i livet du befinner dig. Vi designar för dig – och kallar det ”Designed for You”.

Läs mer om Hafa  

Westerbergs är experter på badkark och massagebadkar. Efter mer än 35 år på marknaden vet vi vad som gäller för att möta högt ställda krav på bad och möbler i badrummet. Vi väljer alltid med omsorg, material och komponenter av högsta kvalitet. Alla detaljer är noga utvalda för bästa känsla när du använder ditt badrum.

Westerbergs produktutveckling är en ständig strävan framåt för att ta fram produkter som ger den rätta känslan både för dig och för vår omgivning över tid. Våra designers strävar efter att ligga i framkant gällande form, funktion och teknik. Det stilrena formspråket som präglar Westerbergs kombineras med en optimering av användarensergonomi och totalupplevelse

Våra möbler och badkar säljs via fackhandeln där kunskapen om våra produkter är oerhört hög.
Välkommen till Westerbergs - det svenska originalet

Läs mer om westerbergs 

Noro bildades 2007 av David Norell, Hasse Backman och Stellan Johansson och i januari 2017 införlivades Noro i Hafa Bathroom Group. Vår designfilosofi bygger på nordiska traditioner med kvalitet som håller vad det lovar. Oavsett vilken stil du föredrar ligger strävan i att vi skall kunna erbjuda något för alla.

Vi vill att kunder som kommer i kontakt med Noro ska känna att de funnit lösningen och genvägen till ett bra badrum. Ett badrum som snabbt och enkelt levererar kvalitet och funktion samt att du som kund känner att du gjort en god affär.

Läs mer om Noro