Våra varumärken

I Hafa Bathroom Group AB ingår tre badrumsvarumärken, Hafa, Westerbergs och Noro.

Hafa - Hög kvalitet är vår standard. Hafa brinner för badrum och för utmaningen att skapa en personlig atmosfär där funktionerna och formspråket i varje produkt bjuder in till ett enklare liv och hållbarhet över tid.  Hafa erbjuder sortiment för hela badrummet där badrumsmöbler med modernt formspråk står i centrum. Moderna duschlösningar, SINTEF-godkända blandare av hög kvalitet och badkar med eller utan massage är ett urval ur Hafas sortiment. 

Med den nya badrumsmöbeln Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck i ditt badrum. Vi är mycket stolta att i höst ha lanserat badrumsmöblen vilken gick som segrare ur Sveriges största badrumstävling Årets badrum 2016, arrangerad av Bad&Kökguiden.

Läs mer om Hafa  

Westerbergs är experter på massagebadkar. I Skene, mitt i Västergötland, har vi vår badkarsfabrik. Här har vi designat, utvecklat och byggt massage­­badkar sedan 1981. Tysta, kraftfulla och väldesignade kar med system som är både miljövänligare och pålitligare än tidigare modeller på marknaden.

För oss är det vår erfarenhet, vårt kunnande men framförallt vår strävan framåt som vi är allra mest stolta över. Vi använder oss av högteknologisk teknik men lägger även stor vikt vid hantverket under hela tillverkningskedjan. Det betyder att alla våra massagebadkar monteras för hand. Våra badkar säljs via fackhandeln där kunskapen om våra produkter är oerhört hög. Välkommen till Westerbergs, en värld av badkar, massagebadkar och spabad. 

Läs mer om westerbergs 

Noro bildades 2007 av David Norell, Hasse Backman och Stellan Johansson och i januari 2017 införlivades Noro i Hafa Bathroom Group. Vår designfilosofi bygger på nordiska traditioner med kvalitet som håller vad det lovar. Oavsett vilken stil du föredrar ligger strävan i att vi skall kunna erbjuda något för alla.

Vi vill att kunder som kommer i kontakt med Noro ska känna att de funnit lösningen och genvägen till ett bra badrum. Ett badrum som snabbt och enkelt levererar kvalitet och funktion samt att du som kund känner att du gjort en god affär.

Läs mer om Noro