badrumsmöbel Hafa Edge

Hafa badrum

Hafa är det moderna varumärket och den digitala samarbetspartnern inom segmentet badrum. Med fokus på design, hållbarhet och ett badrum i tiden erbjuder vi våra kunder och återförsäljare det absolut bästa inom badrum som marknaden har att erbjuda. I tillägg till vår höga kvalitet strävar vi efter att bli den bästa digitala samarbetspartnern och lanserade under 2016 B2B-plattformen SvarDirekt™ 2.0, en dygnet runt service för alla våra samarbetspartners.

Vision

Hafa skall vara det självklara valet för hela badrummet i Norden.

Affärsidé

Hafa skall med rätt design, utveckla och sälja en modern badrumsupplevelse med kunden i fokus.

Målgrupp

Hafa skall möta sina kunder vid varje tillfälle i livet där man vill byta badrum. En modern inredningsintresserad person som är medveten och prioriterar kvalitet, design och förnyelse i boendet.

Våra kärnvärden

Det moderna varumärket
Med fokus på design, hållbarhet och ett badrum i tiden erbjuder vi våra kunder och återförsäljare det absolut bästa inom badrum som marknaden har att erbjuda.

Det digitala samarbetspartnern
I tillägg till vår höga kvalitet strävar vi efter att bli den bästa digitala samarbetspartnern och lanserade under 2016 B2B-plattformen SvarDirekt™ 2.0, en dygnet runt service för alla våra samarbetspartners.

Design
Med ett högt designvärde och mångfald av produkter skapar vi oanande möjligheter för våra kunder att uttrycka sin personliga stil.

Kundfokus
Vårt engagemang och nytänkade skapar kvalité i alla led. Vi överträffar kundens förväntningar och bygger starka relationer.

"Vilja ha"
Med vår fingertoppkänsla för design och funktion i symbios med vår kommunikation, skapar vi en "vilja ha" känsla och en badrumsupplevelse utöver det vanliga.

Vårt kundlöfte

Vi tillbringar mycket tid i badrummet. Genom att erbjuda ett modernt varumärke med fokus på design, hållbarhet och ett badrum i tiden erbjuder vi våra kunder och återförsäljare det absolut bästa inom badrum som marknaden har att erbjuda.

50 år av yrkesstolthet 

Berättelsen om Hafa börjar hos möbelsnickaren och halmstadsonen Lars Andersson. Lars passion för form och funktion växte och snart var den lilla snickeriverkstaden för liten. I början av 60-talet hade produktionen förlagts till städerna Halmstad och Falkenberg. Företaget fick namnet Hafa.

om_hafa_badrum.jpg

Några år senare hade badrumsmöblerna tagit den största platsen i produktionen och 1962 lanserade Hafa marknadens första badrumsskåp helt i teak. Skåpet blev en succé och med sina personliga, funktionella och väldesignade badrumsmöbler blev företaget snabbt ledande på marknaden. 

Genom åren har vi tillsammans med våra designers utforskat en mängd olika material och stilar. Trender har kommit och gått och innovationer har blivit till gårdagens nyheter. Men liksom Lars Anderssons passion för hantverket har form och funktion allt legat oss närmast hjärtat. 

Kort om vår långa historia

1962 startade Halmstadssonen Lars Andersson tillverkning av bl a hatthyllor i teak. Tillverkningen låg i Halmstad och Falkenberg, därför heter vi Hafa Badrum idag.

1966 tillverkade Hafa Badrum marknadens första badrumsskåp i trä (teak). Lanseringen blev en succé och gjorde HAFA till marknadsledare inom badrumsmöbler.

I mitten av 70-talet förvärvades Hafa Badrum av HDF-bolagen AB som såg stora utvecklingsmöjligheter inom affärsområdet bad.

1995 förvärvades Gent Dusch i Uppsala och fem år senare även den danska dusch- och badkarsleverantören Hassel & Teut. Nu är man en komplett leverantör även på dusch och badkar.

2001 bolagiserades Hafa AB.

2005 Hafa AB förvärvar Westerbergs Badrum AB. En ny koncern bildas - Hafa Bathroom Group, med Ratos som ägare.

2006 Hafa lanserar två nya designade möbelserier Hafa Quant och Hafa Kioto tillsammans med designer Rutger Andersson

2007 Badrumsserierna följs upp av Hafa Mizu en liten personlig möbel för fristående handfat.

2008 Hafa Lanserar Hafa Igloo Flower, en designad dusch med frostat mönster.

2009 Hafa öppnar 3 nya butiker i Danmark tillsammans med Evers Kakel, Danmarks äldsta kakelföretag. Vår export till Vietnam startas upp och ett Showroom i Hanoi öppnades i November

2010 Hafa Bathroom Group lanserar ett nytt affärsområde mot den professionella marknaden. Vår premiär på Nordbygg mässan i mars blir en succe. Hafa lanserar en dusch, Igloo kvack, i begränsad upplaga med mönster framtagit av Lasse Åberg. För varje såld dusch skänker bolaget ett bidrag till SOS-barnbyar.

2012 Under året firar Hafa 50 år på badrumsmarknaden. Möbelserien Hafa Original 1962 lanseras med framgång.

2013 Hafa presenterar flera stora badrumsnyheter. Badrumsnyheterna Hafa Life, Sun och One tas emot med stor entusiasm dessamma gäller för Hafa Wall en dusch med stor flexibilitet. Ett helt nytt blandarsortiment som är framtaget med den italienska designern Riccardo Vercellotti lanserars med allt från tvättställsblandare, köksblandare till takduschar. Här sticker framförallt vattenfallsblandarna Flow och Whirl ut.

2014 Den stora produkt nyheten är Hafa Eden en badrumsmöbel i klassisk design med personlig karaktär. Designern har skapat fina materialmöten, moderna detaljer och klassiska linjer inspirerad från både dåtid och nutid.

2015 En helt ny serie med takduschar lanseras. Hafa Mix och Complete utmärker sig genom sin utsökta design och höga kvalitet.

2016 Hafa lanserar badrumsnyheten Hafa Edge och lyttar samtidigt fram gränsen för design och kvalitetsuttryck inom badrumsmöbler. Hafa Edge mottager den prestigefyllda utmärkelsen Årets badrum 2016, utsedd av Bad & Kökguiden.

Läs mer på hafa.se

Hafas produkter

Badkar Badrumsmöbler Badrumsskåp och speglar Blandare Duschar Duschset Handdukstorkar Handfat Massagebadkar Takduschar Toaletter