vatten badrum

Karriär

En karriär hos oss

På Hafa Brand Group strävar vi inte enbart efter att vara bäst i branschen, utan även efter att vara den bästa arbetsgivaren i Halmstad. På huvudkontoret på Svarvaregatan 5 i Halmstad finns ett sammansvetsat team med hög entreprenörsanda och med målet att bli bäst på det vi gör. För oss är det viktigt att alla våra kollegor känner sig inkluderade, därför satsar vi på vårt ledarskap och vårt medarbetarskap. Det gör vi genom att involvera alla våra kollegor i gemensamma aktiviteter och i vår verksamhetsutveckling. Med spetskompetenser inom flera affärsområden, förenar vi våra kunskaper och erfarenheter för att skapa det starka lag som definierar oss.

Redo att bli en del av oss på Hafa Brand Group och följa med på vår resa mot nya höjder? Här väntar ett starkt lagarbete med flera utvecklingsmöjligheter på just dig!

Vi söker ständigt nya talanger och tar ofta in ansökningar från nya framtida medarbetare till våra olika avdelningar. Välkommen att skicka din spontanansökan till work@hafabg.com.