Hafa Edge

Hafa Edge – Årets Badrum 2016

Halmstad den 25 november 2016

Press Release

Hafa Bathroom Group AB

Sveriges största badrumstävling ÅRETS BADRUM 2016 är nu avgjord, arrangerad av tidningen Bad&Kökguiden!

 

pressrelease_årets_badrum.jpg

Tusentals intresserade läsare och många av mässbesökarna på årets Hem&Villamässor har röstat på sina favoriter. Folket har nu sagt sitt och expertjuryn har utnämnt badrumsmöbeln Edge från Hafa till ÅRETS BADRUM 2016.

Vi är mycket stolta över den prestigefyllda utmärkelsen och passar även på att gratulera Måns Broman, formgivare av Hafa Edge till vinsten. Prisutdelningen går av stapeln på Stockholm Furniture Fair i februari.

Juryns motivering
"Hafa Edge är vad den heter — en ”edgy” möbelserie som tänjer på gränserna och som skapar något alldeles nytt i badrummet. Seriens tunna, slanka linjer är magiskt eleganta och accessoarerna påkostade och spännande. Eller vad sägs om bänkskivor i exklusiv Silestone, handfat i glaserat stål och asymmetriska handtag? Eftersom serien bygger på moduler kan man kombinera dem som man vill och på det sättet skräddarsy sitt eget drömbadrum. En värdig vinnare!” 

Läs mer om vinsten här

Presskontakt
My Egnell, Marknad 035-15 45 36
Eva Östergren, Marknads & Sortimentschef 035-15 45 39

Hafa har tillverkat badrum sedan 1962. Med lång erfarenhet och ett skarpt öga på rådande trender har våra kreativa designers tagit fram ett sortiment av produkter till hela badrummet som kännetecknas av hög kvalitet och tidlös formkänsla. Vår passion för att erbjuda personliga badrum har aldrig varit större än nu. Hafa ingår i Hafa Bathroom Group, huvudkontoret ligger i Halmstad och företaget är verksamt med dotterbolag i Norden.